Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με τη συντριβή του αεροσκάφους τύπου Antonov κοντά στην Καβάλα. Ο τραγικός απολογισμός της συντριβής είναι και τα οκτώ μέλη του πληρώματος να χάσουν τη ζωή τους, με την ανάσυρση των σορών τους να ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής. Από την άλλη πλευρά, παρά τους αρχικούς φόβους, στο σημείο της συντριβής δεν εντοπίστηκαν επικίνδυνες ουσίες, ενώ εξακολουθούν να εξετάζονται τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου.

Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας έφερε σήμερα το κεντρικό δελτίο του Star, τον δραματικό διάλογο του πιλότου του μοιραίου αεροσκάφους με τον Πύργο Ελέγχου, λίγα λεπτά πριν τη συντριβή. «Εχουμε φωτιά στον κινητήρα. Προσπαθώ να τον σβήσω» λέει αρχικά ο πιλότος, ενημερώνοντας για το πρόβλημα. Ο Πύργος Ελέγχου απαντά: «Μπορείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή της Καβάλας;».

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο πιλότος του Antonov λέει πώς δημιουργούνται και αλλά προβλήματα στο αεροσκάφος και ότι θα προσπαθήσει να προσγειώσει το αεροσκάφος στην Καβάλα. Το αεροσκάφος έχει αρχίσει ήδη να χάνει ύψος. Ο πιλότος φαίνεται ότι ψάχνει να βρει πεδιάδα να το προσγειώσει. Ο Πύργος Ελέγχου ζητά ενημέρωση. Ο πιλότος απαντά πώς χάνει το ένα όργανο του αεροσκάφους πίσω από το άλλο. Δεν φτάνει ποτέ ως το αεροδρόμιο. Μετά σιωπή. Το στίγμα έχει χαθεί και το Antonov έχει πέσει…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA