Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται για δέκατη ημέρα οι έρευνες για τον 32χρονο Μάρτιν από τη Βόρεια Μακεδονία που αγνοείται από το Σάββατο, όταν και βούτηξε μαζί με δύο φίλους του στην παραλία Μύτη στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Ο αδερφός του βρίσκεται στην περιοχή και συμμετέχει στις έρευνες ενώ αναφέρει πως η οικογένειά του δεν μπορεί να αντέξει άλλο το κόστος. 

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Ερευνες με ιδιωτικά μέσα για να βρεθεί ο Μάρτιν - Ηρθε ο αδερφός του από τη Βόρεια Μακεδονία

«H έρευνα για τον αδελφό μου είναι πολύ ακριβή, νοικιάζουμε αεροσκάφη, drone. Είμαστε εδώ με την οικογένειά μου, με την μητέρα μου, τη γυναίκα μου και το δέκα μηνών μωρό μου. Η οικογένεια μου δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά άλλο», αναφέρει ο Γκόραβ, ο οποίος απευθύνει έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση «αν μπορεί να μας βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο όπως για παράδειγμα με το λιμεναρχείο, τα αεροσκάφη να ψάξουν και οι πολίτες που έχουν drones». Σύμφωνα με τον ίδιο στις έρευνες συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ανθρώπων και «έχουμε που μεγάλη επιφάνεια να καλύψουμε».

«Να ευχαριστήσω τους εθελοντές, την ομάδα ΟΦΚΑΘ που είναι συνέχεια δίπλα μας, όλες τις δωρεές και την ελληνική κυβέρνηση που έδωσε παράταση στις έρευνες για μερικές ημέρες», πρόσθεσε ο αδερφός του Μάρτιν, σύμφωνα με το thestival.gr. «Εγώ και η οικογένειά μου έχουμε κολλήσει σε μια ξένη χώρα, δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου χωρίς τον αδερφό. Δεν μπορώ», καταλήγει ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA