ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/07/2022 14:16

Φωτιά στην Πεντέλη: Καταστράφηκαν 100 στύλοι ρεύματος - Εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται επί ποδός αφού η φωτιά στην Πεντέλη προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο δίκτυο διανομής ρεύματος - Τα συνεργεία εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Φωτιά στην Πεντέλη: Καταστράφηκαν 100 στύλοι ρεύματος - Εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται επί ποδός αφού η φωτιά στην Πεντέλη προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο δίκτυο διανομής ρεύματος. Τα συνεργεία εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Από την καταστροφική φωτιά, είχαν τεθεί από εχθές (19/7) εκτός λειτουργίας 2 γραμμές Μέσης Τάσης στην περιοχή, οι οποίες σήμερα το πρωί ανήλθαν σε 4 Γραμμές Μέσης Τάσης, που τροφοδοτούν 210 υποσταθμούς, επηρεάζοντας περίπου 15.000 καταναλωτές.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Πεντέλη: Εσβησαν τα πύρινα μέτωπα, φόβοι για αναζωπυρώσεις - Υλικές ζημιές σε πολλά σπίτια

Επίσης, με τα έως τώρα δεδομένα, έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης αντικατάστασης 100 περίπου στύλων Μέσης και Χαμηλής Τάσης και εξαρχής κατασκευής 5 Υποσταθμών Μέσης Τάσης λόγω ολικής καταστροφής. Ωστόσο, με την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, έως σήμερα το μεσημέρι επανηλεκτροδοτήθηκαν 90 υποσταθμοί επιτυγχάνοντας την επανηλεκτροδότηση 6.700 καταναλωτών. Όπως προκύπτει από την έως αυτή τη στιγμή επιθεώρηση του Δικτύου, στα σημεία που έχει επιτραπεί η πρόσβαση στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν νέες ζημιές, εκτιμάται ότι μέχρι το απόγευμα θα επανηλεκτροδοτηθούν περίπου άλλοι 90 υποσταθμοί.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΦΩΤΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΔΕΔΔΗΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ