Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά που καίει στην Πεντέλη με μικρές εστίες να παραμένουν σε Διώνη, Δασαμάρι και ακόμη μικρότερες σε Ανθουσα, Πανόραμα Παλλήνης και Ντράφι. Η φωτιάπου ξέσπασε την Τρίτη (19/7) πήρε γρήγορα διαστάσεις και κατέκαψε τα πάντα στο πέρασμά της. Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι κι εκείνη ανάμεσα στους ανθρώπους, που κινδύνευσαν να χάσουν το σπίτι τους. Η επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δείχνει το σπίτι της, που είναι εκτεθειμένο στη φωτιά και παράλληλα, καλεί όποιον έχει ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί της, προκειμένου να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Πεντέλη - Ελένη Γερασιμίδου: Σοβαρές ζημιές στο σπίτι της - «Είναι όλα κατεστραμμένα»

https://www.instagram.com/tv/CgObR3PoUFp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η φωτιά έξω από το δικό μας σπίτι, όπως και στο σπίτι κάθε ανθρώπου που περνάει δραματικές ώρες αυτές τις στιγμές. Άνθρωποι υποφέρουν, ζωάκια καίγονται, σπίτια του κόσμου που φτιάχτηκαν με κόπους μιας ζωής χάνονται. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι οι άνθρωποι και να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο», γράφει μεταξύ άλλων στη λεζάντα κάτω από την ανάρτησή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA