Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καιρός αλλάζει και η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του καιρού στην ΕΡΤ το Σάββατο (23/7), την Κυριακή (24/7) και τη Δευτέρα (25/7) θα δούμε τις υψηλότερος θερμοκρασίες οι οποίες θα αγγίξουν τους 38 με 39 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά: Οχι σε εξωτερικές εργασίες λέει ο Τζανάκης - Ποιοι πρέπει να προσέχουν

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ! Για να μη χάνετε τον...καιρό σας», αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook. Οπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στις κλειστές πεδινές περιοχές, μακριά από τη θάλασσα στα δυτικά πεδινά, αλλά και στο κέντρο των μεγάλων πόλεων ο υδράργυρος θα είναι 1 με 2 βαθμούς παραπάνω. Σημειώνεται, πως η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη 3 με 5 βαθμούς στα ορεινά, στις ακτές, στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και στην Κρήτη.

 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSakisArnaoutoglouForecasts%2Fposts%2Fpfbid08X4QFUawN1BenCAcqtTJBtPAbDd6Apph3FBoGsF4byotwiW6rAoF4EfLuHq8tbUNl&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA