Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος με αναστολή ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κρίθηκε ένοχος για βιασμό δύο ανηλίκων. Ο καλλιτεχνικός κόσμος, με συνεχείς παρεμβάσεις σε θέατρα και συναυλίες, εξέφρασε από την πρώτη στιγμή την αντίθεσή του στην απόφαση αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη. Αντιδράσεις υπάρχουν από τον καλλιτεχνικό κόσμο, με συνεχείς παρεμβάσεις σε θέατρα και συναυλίες, ωστόσο αντιδρά και ο κόσμος. Πανό με τη φράση «βιαστής είναι» σήκωσαν το βράδυ της Τετάρτης (20/7) στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη Λάρισα στο κατάμεστο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Το σύνθημα «βιαστής είναι» γεμίζει τα θέατρα - Παρέμβαση του ΣΕΗ, αντιδράσεις του κοινού

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, αμέσως μετά την λήξη της συναυλίας στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, κάποιοι θεατές ανάρτησαν το εν λόγω πανό και με αρκετούς άλλους να το φωτογραφίζουν προκειμένου να το αναρτήσουν στα social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA