ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/07/2022 13:53

Κηφισιά: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από μεγάλη εταιρεία κρεάτων - Είχε 150.000 ευρώ, λίρες και ακριβά ρολόγια

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο της εταιρείας όσο και από κάμερες άλλων κτηρίων στην γύρω περιοχή, προκειμένου να χαρτογραφήσουν τις διαδρομές που ακολούθησαν οι διαρρήκτες πριν και μετά την κλοπή

Θάνος Σωτήρης
Κείμενο: Θάνος Σωτήρης
Κηφισιά: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από μεγάλη εταιρεία κρεάτων - Είχε 150.000 ευρώ, λίρες και ακριβά ρολόγια
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Κινηματογραφική διάρρηξη με στόχο το χρηματοκιβώτιο μεγάλης εταιρείας κρέατος στην Κηφισιά, αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/7) από τους υπαλλήλους που πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν κάποια από τις μπαλκονόπορτες του πρώτου ορόφου και στην συνέχεια πήγαν στο λογιστήριο όπου ξεβίδωσαν από τον τοίχο το βαρύ χρηματοκιβώτιο. Οταν διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να το μεταφέρουν από τις σκάλες στο ισόγειο, το έσυραν μέχρι το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και το πέταξαν στο προαύλιο της εταιρείας. Στην συνέχεια το φόρτωσαν σε όχημα με το οποίο πήγαν στο κτήριο της οδού Τατοΐου και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ληστές «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από κοσμηματοπωλείο με λεία 100.000 ευρώ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους της εταιρείας συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί εκεί, αλλά και από κάμερες άλλων κτηρίων στην γύρω περιοχή, προκειμένου να χαρτογραφήσουν τις διαδρομές που ακολούθησαν οι διαρρήκτες πριν και μετά την κλοπή.

Ταυτόχρονα συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συγκέντρωσε από όλους τους χώρους δακτυλικά αποτυπώματα και δείγματα γενετικού υλικού, τα οποία θα αξιολογηθούν στα εργαστήρια. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που δόθηκαν το χρηματοκιβώτιο περιείχε 150.000 ευρώ, χρυσές λίρες, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
Θάνος Σωτήρης
Κείμενο: Θάνος Σωτήρης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ