Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης απάντησε το πρωί της Τρίτης σε όσα του καταλόγισε ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Γιώργος, κάνοντας λόγο για «κομματικές τσίμπλες» και καλώντας τον «αν έχει λίγη τσίπα να ζητήσει συγγνώμη». Ο πατέρας της Ολυμπιονίκης επανήλθε με νέα απάντηση, προσκαλώντας τον μάλιστα να «βγάλουν selfie μαζί στα καμένα». 

Διαβάστε ακόμη: Πατούλης για πατέρα Στεφανίδη: «Ντροπή, αν έχει τσίπα να ζητήσει συγγνώμη - Τυφλός κομματισμός» 

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Ο μέγας περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να απαντήσει γιατί τον έθιξαν οι δηλώσεις μου για το πόσο άχρηστος είναι στην διαχείριση έκτακτων κρίσεων (να μη του θυμίσω τον χειμώνα με τα χιόνια που παραμονές του χιονιά έβγαζε σέλφι πάνω σε μπουλντόζες για να μας υπενθυμίσει πόσο έτοιμος είναι ο μηχανισμός της περιφέρειας με τα γνωστά αποτελέσματα. Να μην του θυμίσω τις περσινές σέλφι στην φωτιά της Βαρυμπόμπης που καμάρωνε πάλι ότι ο μηχανισμός ήταν εκεί πανέτοιμος και ακόμα καίγεται η Αθήνα.

Έρχεται τώρα ο μίστερ σέλφι και με ρωτάει “Αναρωτιέμαι όμως, που ήταν ο εν λόγω κύριος όταν εγώ και τα στελέχη της Περιφέρειας, το προσωπικό και οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, δίναμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη με τη φωτιά, στο πλευρό της Πυροσβεστικής;”. Πατούλη στο σπίτι μου ήμουν και έσβηνα με φτυάρια και χώμα (έλλειψη νερού και ηλεκτρικού) φωτιές γιατί ο μηχανισμός σου δεν ήταν πουθενά.

Σε προσκαλώ να περάσεις μια βόλτα από την γειτονιά μου για να δεις πως έχουν καεί τα πάντα και ότι σώθηκε, σώθηκε εξαιτίας της τρέλας ορισμένων ιδιοκτητών που δεν υπάκουσαν τις εκκλήσεις της αστυνομίας να εγκαταλείψουν τον χώρο. Έλα Πατούλη να βγάλουμε μαζί μια σέλφι στα καμένα και θα σου επιτρέψω να βάλεις ότι λεζάντα θέλεις από κάτω, βάλε αν θέλεις και χρυσά φίλτρα να την κάνεις πιο ωραία».

«Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική»

Νωρίτερα, ο περιφερειάρχης Αττικής, μεταξύ άλλων εξέφρασε την λύπη του για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο πατέρας της Ολυμπιονίκη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι «η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική».

«Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω από 5 φορές στο όνομα μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει. Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κα. Δούρου, και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωη Βαρέλη-Στεφανίδη είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα. Δούρου και υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική», σημείωσε, καταλογίζοντας ευθέως πολιτική σκοπιμότητα στην επίθεση που δέχτηκε.

«Να παραιτηθεί, είναι άχρηστος»

Την Τετάρτη (20/7) ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη ξέσπασε κατά του Πατούλη, καθώς το σπίτι τους παραδόθηκε στις φλόγες από τη φωτιά που ξέσπασε εχθές το απόγευμα στην Πεντέλη.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κύριο Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης, επώνυμα το λέω. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή την στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί στις άλλες κυβερνήσεις, την προηγούμενη Περιφερειάρχισσα. Και τώρα είναι ανύπαρκτος. Το μόνο που έκανε είναι να βγάζει φωτογραφίες», είπε ο κ. Στεφανίδης.

Η ρεπόρτερ είπε ότι «το μέτωπο της φωτιάς είναι λίγο δύσκολο», αλλά ο κ. Στεφανίδης συνέχισε λέγοντας: «ναι, όπως και το χιόνι ήταν δύσκολο … και για τα χιόνια ήταν δύσκολα με τον Πατούλη. Δεν μας έφερε τον κ. Συνολάκη που σε δέκα λεπτά θα μας έσωνε. Δυστυχώς, δεν ήρθε ο Συνολάκης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA