Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα πλωτό «ανάκτορο» που ανήκει σε Βρετανό δισεκατομμυριούχο έδεσε στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά και ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Όπως έγινε γνωστό ιδιοκτήτης είναι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες μετοχές της Τότεναμ και όπως φαίνεται επέλεξε την Ελλάδα και την Κρήτη, για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Ο ιδιοκτήτης του μάλιστα το χρησιμοποιεί ως ένα πλωτό σπίτι – γραφείο όταν βρίσκεται μακριά από το σπίτι του. Το Aviva είναι ένα μηχανοκίνητο σκάφος μήκους 98 μέτρων. Είναι το τέταρτο κατά σειρά σκάφος με το όνομα Aviva που κατασκευάστηκε για τον Βρετανό επιχειρηματία Joe Lewis.

Το εντυπωσιακό είναι οτι το υπερπολυτελές γιοτ διαθέτει- κατόπιν ρητής εντολής του επιχειρηματία- και γήπεδο squash-τένις, μήκους 20 μέτρων, πλάτους 10 μέτρων και ύψους 6,5 μέτρων, ενσωματωμένο γκαράζ για βοηθητικό σκάφος, πλατφόρμα για κολύμπι, τεράστιο σαλόνι, αίθουσα cinema, σουίτες, spa-pool, τραπεζαρία-μπιστρό, conference room για τα μίτινγκ. 

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους, ο Joe Lewis, είναι πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος με τη περιουσία του να ξεπερνάει τα £4.33 δισεκατομμύρια και μάλιστα είναι ο κατά πλειοψηφία ιδιοκτήτης της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Τότεναμ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA