Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρουσία και σήμερα του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται η δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Στο βήμα του μάρτυρα βρίσκεται από το πρωί ο πρώην σύντροφος της δεύτερης καταγγέλλουσας, που βρισκόταν σε σχέση μαζί της όταν συνέβη η καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού το 2010. Όπως κατέθεσε είδε τις μελανιές στα πόδια της γυναίκας την επόμενη ημέρα με την ίδια να του λέει ότι έγιναν από ένα χτύπημα που δεν έδωσε σημασία.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Φραστική επίθεση - «Αληταρά, μεγαλώνουμε κι εμείς παιδιά»

«Μετά το συμβάν δεν είχαμε πλέον ερωτικές επαφές. Μετά από συζητήσεις, μου ανέφερε ότι δεν με βλέπει πλέον έτσι. Χωρίσαμε αλλά κρατούσαμε επαφές τηλεφωνικώς…Δυο χρόνια μετά έμαθα για το συμβάν. Μου είπε ότι ο Φιλιππίδης αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του και ότι είχε ανέβει πάνω της προκειμένου να την ακινητοποιήσει. Μου περιέγραψε ότι τη στρίμωξε και ανέβηκε πάνω της και της κατέβασε το εσώρουχο και το παντελόνι. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει έπεσε πάνω σε ένα τραπεζάκι και χτύπησε» κατέθεσε ο άνδρας. Ο μάρτυρας δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη γιατί δεν κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της όταν συνέβη.

  • Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Το 2012 της προτείνατε να πάει σε εισαγγελέα;
  • Μάρτυρας: Τη ρώτησα γιατί δεν το κατήγγειλε και της είπα να παει έστω και τότε να το καταγγείλει. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να το κάνει γιατί φοβάται ότι θα έχει πολλά εμπόδια.
  • Μιχάλης Δημητρακοπουλος: Τι φοβόταν; Έχουμε δημοκρατία και δικαστήρια. Αυτή είναι η μόνιμη επωδός που λένε όλες και ξαφνικά όλοι οι φόβοι έφυγαν με τη Μπεκατωρου το 2021;
  • Μάρτυρας: Αν ρωτάτε εμένα, κατανοώ το φόβο που είχε. Εγώ όντας έξω από τον χορό, θα πήγαινα να το καταγγείλω. Αλλά δεν είμαι η καταγγέλλουσα.

Οπως σημείωσε όταν έμαθε το συμβάν: «Ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ κάτι τέτοιο. Η πρώην σύντροφος μου, μόλις επρόκειτο να ξεκινήσει η συνεργασία με τον Φιλιππίδη, ήταν ενθουσιασμένη, γνωρίζοντας ότι είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος στο χώρο και θεώρησε ότι ήταν ευκαιρία, θα ήταν ένα πολύ καλό στοιχείο για το βιογραφικό της».

Το πρωί, την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης προσερχόταν στο δικαστήριο, του επιτέθηκε φραστικά ένας πολίτης, λέγοντάς του: «Αυτό που έκανες στη γυναίκα μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Αληταρά! Μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς». Ο ηθοποιός δεν αντέδρασε κι έτσι έληξε το περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA