Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κινεζικός πύραυλος «CZ-5B» που ζυγίζει 32 τόνους και όπως αναφέρει ο Οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Αεροπορική Ασφάλεια (European Union Aviation Safety Agency – EASA «βρίσκεται σε διαδικασία συντριβής στον πλανήτη», φαίνεται πως δεν θα συντριβεί στην Ελλάδα

Αν και οι αρχές της Ελλάδας παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς η πορεία του πυραύλου δεν είναι προδιαγεγραμμένη και κινείται με ταχύ ρυθμό, η χώρα μας δεν βρίσκεται μέσα στις πιθανές περιοχές για την πτώση του σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από την ομάδα «Προμηθέας» 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζεται πως οι περιοχές της χώρας μας στις οποίες υπήρχε πιθανότητα να πέσουν τα συντρίμμια του πυραύλου ήταν η Βόρεια Ελλάδα και η Κρήτη, ενώ στη Γη αναμένεται να πέσει μέχρι αύριο, Κυριακή 31 Ιουλίου.

«Λόγω της κλίσης του το αντικείμενο μπορεί να εισέλθει ξανά στη ζώνη γεωγραφικού πλάτους ±41,47 μοίρες. αυτές οι προβλέψεις συνοδεύονται από αβεβαιότητες, καθώς το αντικείμενο είναι ανεξέλεγκτο καλύτερη εκτίμηση θα είναι δυνατή μόνο λίγες ώρες πριν από την πραγματική επανείσοδο» αναφέρει η ομάδα «Προμηθέας» σε ανάρτησή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA