Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του neakriti.gr, o σύζυγος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του, ηλικίας περίπου 55 ετών, σε χωριό της ενδοχώρας του Ρεθύμνου. Το έγκλημα έγινε το πρωί της Κυριακής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο 60χρονος σύζυγος μετά από καβγά που προηγήθηκε, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του, ηλικίας 55 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Σέρρες: Φρικτός θάνατος 26χρονου φοιτητή μέσα σε ανελκυστήρα

Η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως την νεκρή μητέρα του εντόπισε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που είχε φύγει πριν λίγα λεπτά από το σπίτι και επέστρεψε, ο οποίος ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο πατέρας μου σκότωσε τη μάνα μου», όπως αναφέρει το zarpanews. Ο πατέρας και φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη και επέδειξε στις Αρχές που άφησε το μαχαίρι το οποίο και κατάσχεσε η ΕΛΑΣ από το αυτοκίνητο του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA