Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από μαραθώνια κατάθεση ενώπιον των δικαστικών Αρχών ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 53χρονο αστυνομικό που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 14χρονης αθλήτριας, της οποίας ήταν προπονητής. Κλήθηκε για κατάθεση και δεύτερη ανήλικη. Αναμένεται να ανοίξουν κι άλλα στόματα για τον επίορκο. Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού, που βρίσκονταν και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής. 

Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της ανήλικης κοπέλας, ξεκίνησε την απολογία του στις 11 το πρωί της Τρίτης και ύστερα από 7 ώρες, οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν να δώσουν εντολή για να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης μέχρι την έναρξη της δίκης. Νωρίτερα κι όταν έφτασε στο δικαστικό μέγαρο, ο πατέρας της επιχείρησε να κινηθεί εναντίον του για να τον λιντσάρει, όμως ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο κατάφερε να τον συγκρατήσει την ώρα που φώναζε: «Αληταρά, θα πάω φυλακή για εσένα». Η μητέρα της 14χρονης φώναξε χθες στον αστυνομικό «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» και σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μην μιλήσει και την χτυπούσε μες στο αυτοκίνητο.

Σημειώνεται πως ο αστυνομικός που γνώρισε τη μαθήτρια με την ιδιότητα του προπονητή βόλεϊ, όχι μόνο προέβη σε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις μαζί της εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, αλλά τις έστελνε επίμονα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωση και προσπαθούσε να την παρασύρει για να γυρίσει πορνογραφικό υλικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA