Μενού
  • Α-
  • Α+

Γέφυρα ζωής στήθηκε από την ΕΛΑΣ για τη διάσωση ενός βρέφους 22 ημερών, το οποίο έπαθε άπνοια και χρειάστηκε να διακομισθεί άμεσα σε νοσοκομείο, καθώς έχασε τις αισθήσεις του. Η μητέρα του συγκλονισμένη ειδοποίησε την Αμεση Δράση και μέσα σε διάστημα 11 λεπτών το μωρό είχε φτάσει από το Περιστέρι στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού.

Το περιπολικό μαζί με δικυκλιστές έφτασε στην οικία της μητέρας στο Περιστέρι, παρέλαβε το μωρό μαζί με τη μητέρα και έφτασαν σε μόλις 11 λεπτά στο νοσοκομείο, μία απόσταση που κανονικά διανύεται σε περίπου μισή ώρα. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν το νεογέννητο που τώρα είναι καλά στην υγεία του.

Οι δικυκλιστές της ΔΙΑΣ μίλησαν στην ΕΡΤ για τις σκηνές πανικού που έζησαν και οι ίδιοι, καθώς αγωνιούσαν για να φτάσουν έγκαιρα και να σωθεί το μωράκι. «Πήγαινε μπροστά το περιπολικό που είναι πιο ογκώδες κι άνοιγε δρόμο κι εμείς από πίσω συνοδεύαμε τη μητέρα με το παιδί. Ηταν σε πανικό η μητέρα, σε πανικό κι εμείς, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά» εξομολογήθηκε άνδρας της ΔΙΑΣ, ενώ έτερος συνάδελφός του που συμμετείχε στην επιχείρηση είπε πως «το μωράκι πνίγηκε με το γάλα του κι έπαθε άπνοια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA