ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/08/2022 23:28

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Εργασίες στο κέντρο της Αθήνας από την Πέμπτη για το Μετρό

Από την Πέμπτη (4/8) και για τις επόμενες 18 μέρες το Κολωνάκι γίνεται... προβληματική περιοχή για τους οδηγούς, καθώς η Τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών του μετρό - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Εργασίες στο κέντρο της Αθήνας από την Πέμπτη για το Μετρό
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Την καλοκαιρινή... κατανόηση των οδηγών θα χρειαστεί η Τροχαία μετά από μία σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έρχονται στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από το Κολωνάκι από την Πέμπτη 4 Αυγούστου και μέχρι τις 22 Αυγούστου, λόγω των εργασιών για το Μετρό. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε ακόμη: Περιστέρι: Θύματα βιασμού η Νικολέτα και ο 8χρονος αδερφός της για τουλάχιστον 2 χρόνια

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ: Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 04-08-2022 έως 22-08-2022 και καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Κανάρη, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Μηλιώνη έως το ύψος της Πλ. Φιλικής Εταιρείας.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα πλάτους 4μ. λωρίδας κυκλοφορίας.

Επί της οδού Πλατείας Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Καψάλη με πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης μέσω του εργοταξιακού χώρου.
Επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Τσακάλωφ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Σκουφά.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται:

Στο ρεύμα κυκλοφορίας της Πατριάρχου Ιωακείμ, από την οδό Σκουφά έως την οδό Κανάρη, μέσω μίας (1) λωρίδας κυκλοφορίας πλάτους 4,50μ.

Από και προς τη Μαράσλειο, από το ύψος της οδού Αναγνωστοπούλου, η κίνηση των οχημάτων, καθώς και η τροφοδοσία των καταστημάτων επί της οδού Πατρ. Ιωακείμ θα πραγματοποιούνται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΤΡΟ ΤΡΟΧΑΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ