Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηρθε στην Αθήνα για να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της, όμως η μοίρα φαίνεται πως ήταν προδιαγεγραμμένη για την Νικολέτα Καρολίδου. Η 17χρονη κοπέλα, είχε χτυπηθεί αδυσώπητα από τη ζωή πριν καταλήξει στα χέρια του ανθρώπου που υποτίθεται ότι την αγαπούσε και διατηρούσε σχέση μαζί της, του 22χρονου Πακιστανού ονόματι Σάνι, ο οποίος συζούσε το τελευταίο διάστημα μαζί με την άτυχη κοπέλα, τη μικρή της αδελφή και τη μητέρα της στο διαμέρισμά τους, στο Περιστέρι.

Οπως αποκάλυψε ο πατέρας της, Σίμος Καρολίδης, η Νικολέτα κι ο μικρός του γιος, όταν ήταν στις ηλικίες των 11 κι 8 ετών, αντίστοιχα, είχαν πέσει θύματα ασέλγειας κατ' εξακολούθηση από τρεις άνδρες το διάστημα 2016-2017, που φυλακίστηκαν κι ο ένας εξ αυτών πέθανε στη φυλακή. Η Νικολέτα, στιγματίστηκε έκτοτε. Επεσε θύμα bullying στο σχολείο, αποκλείστηκε κοινωνικά και ήρθε στην Αθήνα από το Μακροχώρι Ημαθίας για να τ' αφήσει όλα πίσω της. Δυστυχώς, έπεσε πάνω στον λάθος άνθρωπο, ο οποίος τη δολοφόνησε ειδεχθώς στο κρεβάτι του σπιτιού της, κλείνοντάς της μύτη και στόμα, πιθανώς με ένα πανάκι με αποτέλεσμα να «σκάσει» και να βρει μαρτυρικό θάνατο. Η Νικολέτα πάλεψε γενναία για τουλάχιστον 7 λεπτά με τον άνανδρο δράστη, όμως τελικά υπέκυψε...

Η υπόθεση βιασμού της Νικολέτας και του αδελφού της

Ο Αρχές το 2018 εξέτασαν μία ενιαία καταγγελία παιδιών, τα οποία ανέφεραν τις πράξεις των δραστών, που εκμεταλλεύτηκαν την παιδική αθωότητα για να προχωρήσουν στις τερατώδεις ενέργειές τους. Η Αστυνομία τεκμηρίωσε τις καταγγελίες με ιατροδικαστικές εξετάσεις και εξετάσεις μαρτύρων. Οι τρεις άνδρες ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια. Οι δράστες είχαν καταδικαστεί για για κατάχρηση σε ασέλγεια, ασέλγεια με ανήλικους έναντι αμοιβής, καθώς και για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών. Πρόκειται για δύο Αλβανούς κι έναν ηλικιωμένο Ελληνα από την Κοζάνη, ο οποίος πέθανε στη φυλακή, ενώ οι δύο προαναφερθέντες είναι ακόμα μέσα.

Αδελφή Νικολέτας: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»

Η αδελφή του άτυχου κοριτσιού, ξέσπασε για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες κι έστειλε «μήνυμα» στον Πακιστανό δολοφόνο. «Καταρχάς σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια κάτι που μας επηρεάζει όλους. Δεύτερον, δεν είμαστε Ρομά και τρίτον ένα μήνυμα να δημοσιευτεί για να το δουν όλοι και σίγουρα ο δράστης. Από εμένα, όπου βρίσκεσαι, θα σε βρω. Ετσι όπως σκότωσες την αδελφή μου που την έπνιξες, έτσι θα σε σκοτώσω και εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Για να πάρω δικαιοσύνη για την ψυχή της καρδούλας μου» είπε η νεαρή κοπέλα στο Star.

Το DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί, καθώς και τα δυο του χέρια, ώστε να φράξει τη μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού. Στα νύχια της άτυχης κοπέλας, η οποία -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- πάλεψε για τη ζωή της, πριν οδηγηθεί στον ασφυκτικό της θάνατο, οι αρχές εντόπισαν το DNA του δολοφόνου.

Η Αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, την ώρα που φίλοι του φέρεται να ενημέρωσαν τις Αρχές ότι έχει εξαφανιστεί από την εργασία του και το σπίτι που διέμενε, από το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- λίγο μετά το έγκλημα πήρε κάποια προσωπικά του αντικείμενα και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, ο νεαρός Πακιστανός έχει διαφύγει στη βόρεια Ελλάδα και προσπαθεί να βγει από τη χώρα μέσω των παράνομων καναλιών στον Εβρο που χρησιμοποιούν οι διακινητές για να φέρνουν παράτυπους μετανάστες στην Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA