Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφιαλτική ήταν η βραδιά για μια γυναίκα στα Ανώγεια, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της έπεσε θύμα βιασμού από δύο Ανωγειανούς που γνώρισε σε φεστιβάλ του ορεινού χωριού της Κρήτης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ντόπιους 33 και 25 ετών, ενώ το θύμα διακομίσθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Οπως η ίδια φέρεται να κατήγγειλε στην Αστυνομία, γνώρισε τους δύο άνδρες σε παρέα στη διάρκεια εκδήλωσης, στο πλαίσιο φεστιβάλ που διεξάγεται στην περιοχή. Οι δύο συλληφθέντες φέρονται να μέθυσαν την 32χρονη και στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο, ο 33χρονος, να τη βίασε, παρουσία και του δεύτερου. Οι δύο καταγγελλόμενοι ως δράστες, φέρονται να την μετέφεραν στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για μέθη και στη συνέχεια να αποχώρησαν. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά και ανέφερε ότι πιθανόν έπεσε θύμα βιασμού. Μεταφέρθηκε από φίλο της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, οι γιατροί του οποίου ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Η 32χρονη κατονόμασε τους δύο άνδρες και την Κυριακή (7/8) το βράδυ συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Ρεθύμνου, ενώ αναμένεται και η γνωμάτευση ιατροδικαστή για την υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA