Μενού
zesti
Ζέστη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για έντονα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα το επόμενο 15ήμερο και πρόσθεσε πως μετά τον Δεκαπενταύγουστο αναμένεται νέο κύμα ζέστης, περίπου από τις 17 του μήνα και μετά για διάστημα 4-5 ημερών. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, ο παρουσιαστής του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3 αναφέρει: «Εντονα τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα το επόμενο 15ήμερο στη χώρα! Αρκετά άστατος τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες θα καταστεί ο καιρός στα ηπειρωτικά με μικρή πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 3 έως και 4 βαθμών, από την ερχόμενη Πέμπτη (11/08) και μέχρι περίπου την Κυριακή (14/08) ενώ, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά!».

Ακόμα, ο Σάκης Αρναούτογλου προσθέτει: «Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή (12/08) και από το Σάββατο (13/08) και μέχρι τις 16/08 δεν φαίνεται να ξεπερνά τα 4-5 και τοπικά μόνο τα 6 μποφόρ με σταδιακή μικρή ενίσχυση κυρίως από τις 18 του μηνός! Κύμα έντονης, όμως, ζέστης «ψιθυρίζουν» και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία χοντρικά από τις 17-21 Αυγούστου!».

Ο Σάκης Αρναούτογλου συνόδευσε την ανάρτησή του με έναν πίνακα, στον οποίο αναγράφεται η μέση μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας για τα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας από την Τρίτη (09/08) έως την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA