ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/08/2022 08:27

Νάξος: Ταβέρνα χρεώνει στον λογαριασμό και τη... ζωντανή μουσική!

Η ταβέρνα στη Νάξο που προσπαθεί να βγάλει τα σπασμένα από τους πελάτες της, έγινε viral κι όχι για τους σωστούς λόγους, αφού χρεώνει 2,5 ευρώ το «κεφάλι» τη ζωντανή μουσική - Τι καταγγέλλει πελάτης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νάξος: Ταβέρνα χρεώνει στον λογαριασμό και τη... ζωντανή μουσική!
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Εσείς διασκεδάζετε, εσείς να τους πληρώσετε... Κάπως έτσι μάλλον «σκέφτηκε» ο «επαγγελματίας» της εστίασης στη Νάξο, ο οποίος δεν διστάζει να χρεώνει στους πελάτες μαζί με τη χωριάτικη και τις πατάτες, το μεροκάματο των μουσικών! Η εν λόγω ταβέρνα χρέωνε στους λογαριασμούς των πελατών της τη διασκέδαση, χρεώνοντας την ζωντανή μουσική κατ' άτομο.

Πελάτης δημοσιοποίησε το δελτίο παραγγελίας που του προσκόμισε ο σερβιτόρος, και στο οποίο φαίνεται καθαρά η χρέωση «ζωντανής μουσικής» για δύο άτομα. Δυο άτομα πλήρωσαν 58,50 ευρώ για το φαγητό τους και, όταν ζήτησαν τον λογαριασμό, ο σερβιτόρος τους έφερε το δελτίο παραγγελίας, όχι όμως την απόδειξη.

Χρεώνει 2,5 ευρώ το κεφάλι την... πενιά

Ο πελάτης, παρατήρησε με προσοχή τις χρεώσεις στο δελτίο παραγγελίας, και άμεσα εντόπισε, ανάμεσα στη γαριδομακαρονάδα και τους κολοκυθοκεφτέδες την ασυνήθιστη χρέωση. Η επιχείρηση τους είχε χρεώσει τη ζωντανή ορχήστρα από 2,5 ευρώ το άτομο, ήτοι 5 ευρώ στο σύνολο.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΑΞΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ