Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα. Εζησε τον εφιάλτη, πάλεψε, νίκησε και έγινε σύμβολο για κάθε γυναίκα, για κάθε άνθρωπο που πέφτει θύμα επίθεσης. Τώρα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στην 49χρονη από τη Μεσσήνη, η οποία δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της. 

Διαβάστε ακόμηΜεσσήνη: Το προμελετημένο σχέδιο και οι οικονομικές διαφορές - Το χρονικό της επίθεσης με υδροχλωρικό οξύ

«Είμαι δίπλα της. Εχω μάθει ότι είναι δυνατή. Ελπίζω να τα καταφέρει», λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στον Alpha και συνεχίζει: «Να πιστέψει στον εαυτό της και θα καταφέρει». Παράλληλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά και για όλες τις γυναίκες, που πέφτουν θύματα επιθέσεων, ζητώντας μέτρα προστασίας. «Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς. Μιλάω με πολλές κοπέλες που μου λένε το ίδιο πράγμα, ότι δεν αισθάνονται ασφαλείς. Χρειάζεται πρόληψη», επαναλαμβάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ζητώντας να παρθούν μέτρα προστασίας για τα θύματα που νοσηλεύονται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA