Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα αφέθηκαν μετά τις απολογίες οι δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι άρπαξαν βρέφος οκτώ μηνών από το σπίτι που διέμενε με τη μητέρα του, αλβανικής καταγωγής στο Αιγάλεω.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα στο σταθμό του μετρό στην Αγία Μαρίνα όπου δύο δημοτικοί αστυνομικοί τους εντόπισαν με το βρέφος στα χέρια. Οταν τους ρώτησαν για αυτό υποστήριξαν αρχικώς ότι η μητέρα του μωρού είναι φίλη τους και τους το έδωσε για να το πάνε βόλτα. Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω κι εκεί φέρεται να έδωσαν άλλη εκδοχή. Υποστήριξαν ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Οι κατηγορούμενοι πάντως αρνούνται ότι προέβαλαν τέτοιο ισχυρισμό στους αστυνομικούς και στις απολογίες τους επανέλαβαν ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας για να το πάνε βόλτα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA