Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψή του αλλά για να αυτοκτονήσει», λέει για τον 29χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Αρτας ο αδερφός του. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 75χρονου πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη και επιμένει πως είναι μετανιωμένος για όσα έγιναν.

Διαβάστε ακόμη: Αρτα: Ψάχνουν το όπλο του φονικού - «Είχε πάει να πνίξει τη σύζυγό του» ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Ο αδερφός του 29χρονου αποκάλυψε στο STAR τη συνομιλία που είχαν, λέγοντας ότι δεν κρυβόταν γιατί ήθελε να αποφύγει τις Αρχές αλλά γιατί σκεφτόταν να αυτοκτονήσει. «Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, θέλω να παραδοθώ. Μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει”», αποκαλύπτει ο αδερφός του. Ο ίδιος πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο 29χρονος, πριν την αστυνομία, όπου ο φερόμενος δράστης του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA