Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο vegan πανηγύρι έγινε αυτή την εβδομάδα στην Ικαρία, με βιολιά, χορό, κρασί αλλά και φαγητά τα οποία δεν περιλάμβαναν κρέας. Ο vegan σεφ, Νίκος Γαϊτάνος, μίλησε στο OPEN για το ικαριώτικο πανηγύρι που είχε μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα στους ξένους τουρίστες. Ο σεφ αποκάλυψε και το μενού το οποίο περιελάμβανε σουφικό, φρικασέ με λαχανικά, πένες με κιμά σόγιας, τονοσαλάτα με τόνο από ρεβίθια, σαλάτες, αλλά και λουκάνικα, μπιφτέκια και νάγκετς τα οποία δεν ήταν από κρέας αλλά από φυτική προέλευση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA