Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποδοσφαιριστής και για μικρό χρονικό διάστημα τραγουδιστής υπήρξε κατά το παρελθόν ο Βασίλης Γ. που εισέβαλε στο Εφετείο με ένα αυτοκίνητο «φορτωμένο» με 1.200.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000! Ο συλληφθείς είχε συμμετάσχει και στο ριάλιτι Greek Idol… προβληματίζοντας τους κριτές για το αν θα τον περάσουν στην επόμενη φάση. 

Διαβάστε ακόμη: «Εχω κάνει πολλά»: Θρίλερ με το 1,5 εκατ. ευρώ που είχε ο πρώην παίκτης ριάλιτι που μπούκαρε στο Εφετείο

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την εισβολή του στο Εφετείο, ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης ποσότητα κοκαΐνης -περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma.

«Εχω κάνει πολλά»

Από την πρώτη στιγμή που ο 34χρονος ήρθε σε επαφή με τον αστυνομικό φρουρό του Εφετείου, η συμπεριφορά του ήταν τουλάχιστον περίεργη. Αρχικά του είπε πως στο αυτοκίνητό του έχει ναρκωτικά και εκρηκτικά, προκαλώντας συναγερμό. Αμέσως μετά, του δήλωσε πως «πήγε να παραδοθεί στους δικούς του ανθρώπους», εννοώντας τους αστυνομικούς, «γιατί έχει κάνει πολλά»...

Μόλις διαπιστώθηκε η ύπαρξη ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του, την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Και φυσικά, μετά την καταμέτρηση χρημάτων και ναρκωτικών ουσιών, η πρώτη ερώτηση προς τον 34χρονο ήταν «πού τα βρήκες όλα αυτά». Όμως και πάλι οι απαντήσεις του δεν βοήθησαν τους αστυνομικούς. «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ και να τιμωρηθώ», επαναλάμβανε μονότονα και σύντομα οι έμπειροι αξιωματικοί κατάλαβαν ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με την επικοινωνία του 34χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA