ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/08/2022 10:22

Καστοριά: Αρκούδα με τα αρκουδάκια της κάνει βόλτες ανάμεσα στα σπίτια

Σε καθημερινή βάση κάτοικοι σε γειτονιά της Καστοριάς βλέπουν μία μεγάλη αρκούδα με τρία αρκουδάκια να κάνουν βόλτες στην περιοχή τους. «Φοβόμαστε, δεν είναι φυσιολογικό να ζούμε με την αρκούδα» λέει κάτοικος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Καστοριά: Αρκούδα με τα αρκουδάκια της κάνει βόλτες ανάμεσα στα σπίτια
Αρκούδα στην Καστοριά (Πηγή: Glomex)
Ανάγνωση:

Με μια αρκούδα και τρία αρκουδάκια ζουν καθημερινά κάτοικοι της Καστοριάς, όπως παραδέχονται οι πολίτες που καθημερινά βλέπουν την αρκούδα να κάνει βόλτες ανάμεσα στα σπίτια τους. Κάτοικος βιντεοσκόπησε τη... βόλτα που έκαναν οι αρκούδες, προφανώς σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τροφή και μιλώντας στο OPEN έκανε λόγο για «επικίνδυνη κατάσταση», η οποία πλέον είναι «καθημερινό φαινόμενο».

Πρόκειται για μια μεγάλη αρκούδα με τρία μικρότερα αρκουδάκια, τα οποία εμφανίζονται στη γειτονιά σχεδόν κάθε βράδυ. «Προκαλεί φόβο πλέον. Κινείται ανάμεσά μας, εγώ προσωπικά την έχω δίπλα μου, καθώς φαίνεται πως έχει κάνει... φωλιά σε διπλανό κήπο. Δεν είναι φυσιολογικό να είμαστε με την αρκούδα. Πρόσφατα απομακρύνθηκε άλλη μία που έκαβνε βόλτα με τρία αρκουδάκια, αλλά προς το παρόν κανείς δεν ενδιαφέρεται να λύσει οριστικά το πρόβλημα», τόνισε η κυρία Τερζοπούλου, κάτοικος της περιοχής που βλέπει το φαινόμενο σε καθημερινή βάση.

Δείτε το βίντεο:

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ