Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη μεγάλη περιπέτειά του ο Θύμιος Μπουγάς βρήκε σπίτι στον Πύργο και σταδιακά επανεντάσσεται. Ο Θύμιος μετά την εξαφάνισή του και τον εντοπισμό του προκάλεσε «κύμα συγκίνησης» με αποτέλεσμα να σπεύσουν πολλοί εθελοντές να τον βοηθήσουν και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει ιατρικές επεμβάσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: 533 ευρώ για ένα Μοχίτο, ένα Red Bull και δύο πιάτα μουσακά - Νέες καταγγελίες για γνωστό beach bar

Στο παρελθόν ο 39χρονος είχε πάθει σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό του. Συνέπεια αυτού του ατυχήματος ήταν να χάσει τη δουλειά του αλλά και να τον απομονώσει ο κοινωνικός περίγυρος. Μετά την εξαφάνισή του πολλοί έδειξαν ενδιαφέρον για να τον βοηθήσουν. Πρώτα απ΄ όλα οι γιατροί έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του κι έπειτα οι εθελοντές και ο Δήμος Πύργου.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnatasampozini%2Fposts%2Fpfbid02Ggpucf7dawDHYQxvnTZNTzPxBLgcLouHRhcCDDvPHkttrjWc6tMQRdw5THwCrJn1l&show_text=true&width=500

Η δημοσιογράφος και ιδρυτικό μέλος του εθελοντικού forum «Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος», Νατάσα Μποζίνη, που είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Θύμιου Μπουγά κάνοντας γνωστή την είδηση για την εξεύρεση στέγης θέλησε να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες πολίτες, που φρόντισαν ώστε να γίνει γνωστή η αγγελία για την ενοικίαση του σπιτιού, τον ιδιοκτήτη, Σωτήρη Μπρη, τη Νίκη Ζαφειροπούλου από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου, τη δημοσιογράφο και φίλη του Θύμιου, Κική Κολοβέρου και τους δικηγόρους από την Αθήνα και την Αμαλιάδα, κ.κ. Αλεξανδράκη και Μπακόπουλο για τη νομική υποστήριξη.

*Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει τον Θύμιο μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στον κάτωθι λογαριασμό:

Eurobank: Ευθύμιος Μπουγάς

IBAN: GR4702602660000530201277362

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA