Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην παραλία Γιαννίτσι του δήμου Καρύστου στην Εύβοια, βρέθηκε την Τρίτη ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, όπου και γευμάτισε στην ταβέρνα του προέδρου της κοινότητας Γιαννιτσίου. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας στο evima.gr, o Μπόρις Τζόνσον είναι ένας απλός άνθρωπος ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους. Έφτασε στην περιοχή οδικώς, οδηγώντας μάλιστα ο ίδιος το αυτοκίνητο. Ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τον κόσμο ενώ παράλληλα απόλαυσε στιγμές ανεμελιάς παίζοντας με τα παιδιά του παραλία.

Δοκίμασε παραδοσιακή χορτόπιτα, τηγανόψωμα, κεφτεδάκια και κοντοσούβλι. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, δοκιμάζει ελληνικά πιάτα και συνεχίζει τις διακοπές του στην Εύβοια, απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι.

Τα μπάνια του Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο

Πάντως, ο Μπόρις Τζόνσον αδιαφορεί για τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο και τις αντιδράσεις των κομμάτων σχετικά με τις διακοπές του στην Ελλάδα. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι παρά τη «βροχή» των δημοσιευμάτων, ο Μπόρις Τζόνσον φαίνεται να συνεχίζει τις διακοπές του στην Κάρυστο με την εφημερίδα Sun να παρουσιάζει νέες φωτογραφίες του Βρετανού πρωθυπουργού.

Ο Τζόνσον, μάλιστα, κατάφερε να ανακαλύψει μια απομονωμένη παραλία της Καρύστου με ντόπιους να δηλώνουν έκπληκτοι στη Sun για την «ανακάλυψη» του Βρετανού πρωθυπουργού. Οι ίδιοι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ως «χαλαρό» τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος διάβαζε ένα βιβλίο ενώ ο γιος του κολυμπούσε. «Δεν έχω ιδέα πώς βρήκε αυτή την παραλία ο Τζόνσον. Ακόμα και κάτοικοι της περιοχής που μένουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας στη Sun.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA