Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 27ο τακτικό ανακριτή  ο 49χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 60χρονης, στη Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένεται να ισχυριστεί ότι είχε φιλικές σχέσεις με την συγκεκριμένη γυναίκα που του πήγαινε φαγητό κάθε μέρα και ουδέποτε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.  Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή γύρω στις 23:00, όταν η γυναίκα του πήγε λίγο φαγητό, όπως συνήθιζε και με βάση την κατηγορία ο 49χρονος ασέλγησε πάνω της. 

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 20-08-2022 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό. Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 19-8-2022, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένει, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη σε βάρος ημεδαπής. Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA