Μενού
  • Α-
  • Α+

Θρήνος στο Πολεμικό Ναυτικό καθώς μία πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος έχασε τα ξημερώματα της Πέμπτη, τη ζωή της έπειτα από σύντομη νοσηλεία. Η κοπέλα επέβαινε στο πλοίο «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» για εκπαιδευτικό ταξίδι και την περασμένη Τρίτη ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο της Νάπολης στην Ιταλία. Η κατάστασή της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, εισήχθη σε ΜΕΘ όμως τις πρώτες πρωινές εξέπνευσε. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Πολεμικό Ναυτικό, τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται, ενώ ο πυρετός που είχε ανεβάσει ήταν «αγνώστου αιτιολογίας».

Διαβάστε ακόμη: Κόρινθος: «Τα στοιχεία δεν κολλάνε», επιμένει ο Μπαλάσκας - Η απορία του ψαροντουφεκά για τις κινήσεις του πατέρα

Στην ανακοίνωση του ΠΝ σημειώνεται μετά άλλων πως: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA