Μενού
  • Α-
  • Α+

Κορυφώνεται σήμερα η τραγωδία με την 6χρονη Αμέλια που πνίγηκε σε παραλία της Κορίνθου καθώς θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία η κηδεία της. Απών από την τελετή θα είναι ο πατέρας της, που κατηγορήθηκε για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Παρότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, δεν θα παραστεί στην κηδεία, αφού του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα.

Διαβάστε ακόμη: Κόρινθος: «Φώναζα, αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου» λέει ο πατέρας της Αμέλιας - Τι απαντούν οι περίοικοι

Ο ίδιος μιλώντας στο Star υποστήριξε πως δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί των περίοικων ότι δεν φώναξε για βοήθεια, αφού δεν ακούστηκε ποτέ η φωνή του, ούτε στο πιο κοντινό σπίτι που απέχει μόλις 80 μέτρα. «Δεν είναι έτσι. Προσπάθησα να φωνάξω, αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Τα είχα χαμένα! Εχω δώσει την κατάθεσή μου και όλη η αλήθεια είναι γραμμένη στον εισαγγελέα. Δεν θα έκανα ποτέ κακό στο παιδί μου. Το λάτρευα» είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή την υπόθεση σχολίασε και ο  ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος λέγοντας αρχικά πως «Οι γονείς δίνουν και τη ζωή τους για σώσουν το παιδί τους, όταν αυτό βρίσκεται σε κίνδυνο». Αναφερόμενος στις πράξεις του πατέρα, όταν έβλεπε το παιδί του να πνίγεται, ο κ. Κατερινόπουλος έκανε λόγο για «επιπόλαια αντίδραση» και συμπλήρωσε ότι «σημασία έχει πως κάτι δεν πήγε καλά». «Θέλω να πιστεύω ότι θα δοθούν απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές όταν έρθει η ώρα» υπογράμμισε σε άλλο σημείο. «Δεν μπορούμε να πετάξουμε πέτρες εναντίον του, ζει τον πόνο του, αλλά και τα ερωτήματα παραμένουν ερωτήματα» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA