Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή 19 Αυγούστου οι αρχές της Μάλτας, και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ως ο δράστης της διπλής δολοφονίας μιας γυναίκας και του ανιψιού της πριν από επτά χρόνια στην Αίγινα. Η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο και πρόκειται σύντομα να εκδοθεί στη χώρα μας. Οι αρχές της Μάλτας προχώρησαν στη σύλληψη αξιοποιώντας τα στοιχεία της εξέτασης DNA, από τα οποία ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης οδηγείται στις εισαγγελικές αρχές της Μάλτας:

Το διπλό φονικό είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, καθώς ο άνδρας είχε ληστέψει, είχε βασανίσει και είχε κάψει ζωντανούς μια 70χρονη και τον ανιψιό της. Σύμφωνα με ελληνικές αστυνομικές πηγές πρόκειται για έναν 36χρονο για τον οποίο η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη από τις αρχές της Μάλτας στις 19 Αυγούστου. Πλέον κινούνται οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Ο 36χρονος σήμερα άνδρας τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Νοεμβρίου του 2015 είχε εισβάλει στο σπίτι μιας 71χρονης γυναίκας στο χωριό Ασώματοι στην Αίγινα, μαζί με συνεργούς του αφού πρώτα έσπασε με πέτρα το παράθυρο. Ακολούθως αφού γρονθοκόπησαν την ηλικιωμένη και τον ανιψιό της ηλικίας 44 ετών προκειμένου να τους αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα τιμαλφή, τους μετέφεραν σε ένα δωμάτιο. Εκεί αφού τους σκέπασαν με σωρό από ρούχα τους έκαψαν ζωντανούς. Ο 36χρονος φέρεται να είναι ο ένας από τους τρεις δράστες που είχαν αρπάξει περίπου 800.000 ευρώ από τα θύματα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA