Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη (σχεδόν σε πλήρη αποσύνθεση) βρήκε τουρίστας που βρισκόταν εν πλω, στο Κουφονήσι, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cyclades24.gr, το πτώμα βρέθηκε στην παραλία Φυκιό, στο κάτω Κουφονήσι, μέσα σε σακούλα. Εν τέλει τα πτώματα είναι δύο, κάτι που φέρνει εγρήγορη στις αρχές. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν τόσο προχωρημένη η σήψη που αρχικά κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει αν επρόκειτο για ένα ή για δύο πτώματα. Όμως, όπως φαίνεται από τα άκρα των νεκρών οι Αρχές κατάφεραν να διακρίνουν πως πρόκειται για δυο πτώματα. Την τελική, και σαφή, απάντηση θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Την ίδια ώρα το Λιμεναρχείο της Νάξου έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, η οποία «έσκασε» στο νησί λίγη ώρα μετά τον φρικτό θάνατο 36χρονης μπροστά στα μάτια του παιδιού της σε πισίνα καφετέριας στην περιοχή της Πλάκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA