Με την κατάθεση μαρτύρων ξεκινά αύριο Πέμπτη η κύρια ανάκριση για την δολοφονία της μικρής Μαλένας και της Ίριδας. Πρώτος αναμένεται να καταθέσει ο παθολογοανατόμος που συνέταξε και έστειλε την έκθεσή του στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα. Όπως λέει, στα όργανα της Μαλένας και της Ίριδας που εξέτασε, διαπίστωσε μια έντονη υποξία. Αμέσως μετά τον παθολογοανατόμο, θα καταθέσουν οι κύριοι Καρακούκης και Καλόγρηας το πόρισμα των οποίων οδήγησε στην απαγγελία νέων κατηγοριών στην 33χρονη.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι καταθέσεις της Αγγελικής Τσιόλα και της Χριστίνας Τσάκωνα που είχαν συντάξει τα αρχικά πορίσματα και φυσικά τα όσα θα πει η 33χρονη κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, που αυτήν τη φορά θα έχει την καθοδήγηση του Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με πληροφορίες της Άννα Κανδύλη: «Πρώτος έχει καλεστεί ο παθολογοανατόμος, κ. Ευτυχιάδης που συνέταξε και έστειλε την έκθεσή του στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα».
- «Έκανε ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη με το ένα χέρι»: Η σοκαριστική αποκάλυψη από το ΕΚΑΒ
- Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα για δημοσιεύματα - «Με έβγαλαν ότι πήγα στην κλινική στο Κολωνάκι»
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.