Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο τράπερ Trannos, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα αργά το βράδυ της Παρασκευής (2/9). Την ίδια ημέρα που πριν ένα χρόνο ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ο τράπερ βγήκε ζωντανός από το ατύχημα που είχε. Ο Trannos νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στο Φάληρο και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Ταυτόχρονα ακυρώθηκαν όλες οι επερχόμενες εμφανίσεις του. 

Διαβάστε ακόμη: Trannos: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ο γνωστός τράπερ 

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστεί για την κατανόηση, και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», ανέφερε η ανάρτηση του μάνατζερ του τράπερ

Αρκετοί συσχέτισαν την καραμπόλα τριών οχημάτων στην λεωφόρο Βουλιαγμένης με το ατύχημα του τράπερ, ωστόσο ο Trannos τράκαρε νωρίτερα στον Αγιο Στέφανο. Στην καραμπόλα της Βουλιαγμένης, ο πρώτος οδηγός, κινούμενος στο ρεύμα προς λεωφόρο Ποσειδώνος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούστηκε με τα άλλα δύο οχήματα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα όχημα αναποδογύρισε ενώ η μηχανή του δεύτερου ΙΧ πετάχτηκε στο οδόστρωμα. Ενας άνδρας και δύο γυναίκες τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA