Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε από πυροβολισμούς που δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (4/9) στα Πετράλωνα. Οι άγνωστοι δολοφόνησαν τον άνδρα τη στιγμή που βρισκόταν στον δρόμο και οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Αγριος ξυλοδαρμός γυναίκας μπροστά στο σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά της
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του θύματος, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκαν περίπου 14 κάλυκες, ενδεικτικό πως πρόκειται για ενέδρα θανάτου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.