Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε από πυροβολισμούς που δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (4/9) στα Πετράλωνα. Οι άγνωστοι δολοφόνησαν τον άνδρα τη στιγμή που βρισκόταν στον δρόμο και οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Αγριος ξυλοδαρμός γυναίκας μπροστά στο σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά της
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του θύματος, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκαν περίπου 14 κάλυκες, ενδεικτικό πως πρόκειται για ενέδρα θανάτου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.