Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχθηκε την Μαρία Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα», με τη δημοσιογράφο να αποχωρεί ύστερα από χρόνια από τον ΣΚΑΪ, βρίσκοντας τηλεοπτική στέγη στον ΑΝΤ1. Ο... Μαθουσάλας της πρωινής ζώνης αφού την καλωσόρισε, αποκάλυψε ότι «φλέρταρε» την Αναστασοπούλου εδώ και δύο χρόνια και ο «γάμος» τελεσφόρησε φέτος, ενώ προχώρησε και σε άλλη αποκάλυψη αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει και θα αφήσει τη σκυτάλη στην Μαρία Αναστασοπούλου...

«Να το πω; Καλημέρα Ελλάδα, περίμενα πώς και πώς να το πω», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αγάπη μου, καλωσόρισες» αντέτεινε ο Παπαδάκης.

«Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε αυτό το ωραίο ταξίδι παρέα εδώ μαζί» πρόσθεσε η Αναστασοπούλου.

«Είπες ότι ήταν κρυφός πόθος να συνεργαστείς με μένα. Τι να πω εγώ για σένα».

«Ήμουν κρυφός σου πόθος; Το λες εδώ δημόσια;» γέλασε η παρουσιάστρια, με τον Παπαδάκη να αποκαλύπτει ότι το «φλερτ» για την επαγγελματική τους συνεργασία διήρκεσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Σ' εκείνο το σημείο ο Παπαδάκης είπε «να δώσεις την σκυτάλη όπως αξίζει και αρμόζει σε πρόσωπα όπως η Μαρία Αναστασοπούλου», ανοίγοντας παραθυράκι για την αποχώρησή του από την τηλεόραση. Η Αναστασοπούλου από την πλευρά της τόνισε ότι πήγε στον ΑΝΤ1 για να κάνει εκπομπή μαζί του κι ευχαρίστησε το επιτελείο που την αγκάλιασε από την πρώτη μέρα. Ακολούθως έπεσαν βίντεο για το καλωσόρισμα της παρουσιάστριας, μια τεράστια ανθοδέσμη κι αργότερα έκανε την εμφάνισή της και μια τούρτα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA