Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της Ρούλας Πισπιρίγκου έλυσε τη σιωπή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τα υπάρχοντα των αδικοχαμένων κοριτσιών και της κατηγορούμενης μητέρας τους. «Πονάει η καρδούλα μου, κλαίω μόνος μου. Θα πάω σε μία εκκλησία να ρωτήσω τον πάτερ: "τι να κάνω τα κουκλάκια;". Δεν μπορώ να τα πετάξω» είπε αρχικά. «Βρήκα το ημερολόγιο της Ρούλας Πισπιρίγκου. Διάβασα 2-3 σελίδες, μετά το άφησα». Τα αποσπάσματα που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκλου γράφουν ότι μεγάλωσε στην Πάτρα και ότι έγινε μία ευτυχισμένη μητέρα». «Δεν έμπαινα στο δωμάτιο. Δεν αισθανόμουν καλά. Με τρομάζουν. Κλαίω μόνος μου» είπε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο Χάρης Μαρκούλης. 

«Θέλω να εγκαταλείψω το σπίτι»

Ο κ. Χάρης Μαρκούλης έδειξε στην κάμερα της εκπομπής «Live News» του Mega τα όσα έφτιαξε το καλοκαίρι και εξηγεί γιατί μετά από λίγους μήνες θέλει να το εγκαταλείψει. «Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας».  Όπως λέει, η πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν σωστή. «Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι», αναφέρει. Ο νέος ιδιοκτήτης λέει ότι πλήρωσε 33.000 ευρώ για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000 για να το ανακαινίσει. Σε ένα από τα δωμάτια βρήκε ένα ημερολόγιο της κατηγορούμενης και σε ένα άλλο κούκλες, που πιθανότατα έπαιζαν κάποτε τα αδικοχαμένα κορίτσια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA