Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του 17χρονου διανομέα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ωρωπό. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, σκοπός είναι «η νομική δικαίωση για την κακουργηματική συμπεριφορά ενός 30χρονου, ο οποίος οδηγώντας με ιδιαίτερα επικίνδυνο τρόπο και μεθυσμένος σε κεντρικό δρόμο του Ωρωπού χτύπησε το μηχανάκι, το οποίο οδηγούσε ο 17χρονος, ακολούθως τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε». 

Διαβάστε ακόμη: Ωρωπός: Αδήλωτος δούλευε ο 17χρονος διανομέας που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Η ανακοίνωση της Επιθεώρησης Εργασίας 

«Ευτυχώς για την οικογένεια του θύματος», ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγη ώρα και διεπιστώθη ότι ήταν ακραία μεθυσμένος και για το λόγο αυτό δεν του απεδόθη η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, για την οποία προβλέπεται ποινή φυλακίσεως μέχρι 5 ετών, αλλά του απεδόθη η κατηγορία της διαπράξεως του κακουργήματος της οδηγήσεως με τρόπο επικίνδυνο για ανθρώπινες ζωές και της οδηγήσεως υπό καθεστώς μέθη», αναφέρει η ανακοίνωση. Ο 30χρονος οδηγήθηκε σε απολογία σε απολογία και σήμερα θα κριθεί αν θα κρατηθεί προσωρινά ή αν θα μείνει ελεύθερος. Μετά από αυτήν τη δικονομική εξέλιξη, η ποινή, η οποία απειλείται εις βάρος του δράστη είναι αυτή του κακουργήματος, όπου προβλέπεται ποινή καθείρξεως τουλάχιστον 5 ετών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA