Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Μπορεί το προσεχές Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία να αναμένεται να είναι υψηλότερη από το φυσιολογικό, ωστόσο δεν θα λείψουν οι βροχές και οι καταιγίδες. Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στο επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν και θα σημειωθεί μια ψυχρή «κατεβασιά», που θα ρίξει σημαντικά τον υδράργυρο. Οσον αφορά για το επόμενο διήμερο, ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ ανέφερε ότι στα δυτικά της χώρας ίσως υπάρξουν ορισμένες καταιγίδες το Σάββατο, ενώ το μεσημέρι προς απόγευμα μπορεί να σημειωθούν τοπικές μπόρες και στα ορεινά της Αττικής όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στους 35 με 36 βαθμούς.

Βροχές ίσως δουν και περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ από τη Δευτέρα ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση και νέα άνοδος αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Σάκης Αρναούτογλου στους χάρτες του, από τις 18 Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να έρθει μία γερή «κατεβασιά» ψυχρού αέρα από τη βόρεια Ευρώπη, η οποία στις 19 με 20 του μήνα θα ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA