Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον πνιγμό της 6χρονης κόρης της, Αμέλιας, στην Κόρινθο, μίλησε σήμερα η μητέρα της στον Alpha. Όπως λέει η μητέρα της 6χρονης, πήρε την απόφαση να χωρίσει έναν μήνα πριν τον πνιγμό της κόρης της και έκανε τα πάντα για να μην στερήσει τίποτα από το παιδί της, ούτε τον πατέρα της. Την μοιραία μέρα του πνιγμού, όπως λέει η μητέρα, την πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα και της είπε: «Ψάχνουμε το παιδί εδώ και ώρες». Η μητέρα αναφέρει στην κάμερα του Alpha ότι ο πατέρας και πρώην σύζυγός της πρέπει να πληρώσει. «Δεν το πρόσεξε το παιδί. Δεν μου ζήτησε καν συγγνώμη». 

«Με έκανε συνεχώς να γελάω. Ήταν συνεχώς στην αγκαλιά μου. Χαμογελαστή, κοινωνική, ένα παιδί που το αγαπούσαν όλοι. Τώρα το μόνο που έχω από εκείνη είναι ο χρυσός σταυρός της και οι φωτογραφίες της», συμπληρώνει. «Κάθε μέρα φοβόμουν μην πάθει κάτι κακό. Είχα ένστικτο εκείνη την ώρα». 

Ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας, που υποστήριξε ότι δεν μπόρεσε να βουτήξει για να τη σώσει λόγω προβλήματος υγείας, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιορισμό της εξόδου από τη χώρα και την παρουσίασή του στο Α.Τ. της περιοχής του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA