Μενού
  • Α-
  • Α+

Ωμή βία και επίθεση μέσω λιθοβολισμού σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε βαγόνι του ηλεκτρικού, η οποία οδήγησε στον τραυματισμό επιβάτιδας συρμού της Γραμμής 1. Οπως προκύπτει, άγνωστος εκσφενδόνισε την πέτρα από το δρόμο τραυματίζοντας τη γυναίκα, η οποία από τύχη φαίνεται ότι γλύτωσε τα χειρότερα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, η επιβάτις τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Νέο Ηράκλειο.

Διαβάστε ακόμη: Ενεργειακή κρίση: «Όχι» σε πλαφόν στο φυσικό αέριο, φόρος στα υπερκέρδη των εταιρειών ορυκτών καυσίμων

Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης και εύχεται στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA