Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτο περιστατικό στον Ασπρόπυργο Αττικής εκτυλίχθηκε την Παρασκευή, καθώς ένα 6χρονο παιδί εντοπίστηκε ξεχασμένο μέσα σε ένα σχολικό δύο ολόκληρες ώρες μετά το σχόλασμα. Το 6χρονο αγόρι φαίνεται ότι είχε αποκοιμηθεί μέσα στο σχολικό και δεν έγινε αντιληπτό από οδηγό και συνοδό, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε ακόμη: Ασπρόπυργος: Ξέχασαν και κλείδωσαν ένα παιδί μέσα σε σχολικό για δύο ώρες

Η μητέρα του παιδιού ανησύχησε, αρχικά πήγε στο σχολείο και δεν το βρήκε, στη συνέχεια έψαξε τους υπεύθυνους της εταιρείας που είχαν τη σύμβαση μίσθωσης του οχήματος με την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής και τελικά βρήκαν το παιδί κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Το παιδί κοιμόταν και ήταν καλά στην υγεία του, ενώ η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 45χρονου οδηγού και της 60χρονης συνοδού. «Το παιδί μου επέστρεφε από το σχολείο με το σχολικό. Είχαν σχολάσει στις 4. Δεν το έφεραν στο σπίτι. Περιμέναμε το λεωφορείο μέχρι τις 4:30. Εχθές είχαν αργήσει πάλι και είχαν έρθει στις 4:45 οπότε δώσαμε μία παράταση» είπε ο πατέρας του παιδιού στο STAR. 

Στο Αυτόφωρο οδηγός και συνοδός

Οδηγός και συνοδηγός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο. Η έρευνα συνεχίζεται από την ασφάλεια Δυτικής Αττικής για την ύπαρξη τυχόν άλλων ευθυνών των δυο συλληφθέντων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA