Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγρίεψε ο καιρός στη Βέροια με σφοδρή καταιγίδα να πλήττει την πόλη. Η ένταση του φαινομένου ήταν τόσο σφοδρή που οι πολίτες έτρεχαν να βρουν καταφύγιο, οι έμποροι μάζευαν τελάρα με φρούτα που παρασύρονταν από τα ορμητικά νερά και οι υπάλληλοι από τις καφετέριες μάζευαν καρέκλες που είχαν... εκτοξευτεί. 

Διαβάστε ακόμη: Ξάνθη: Νεκρό παιδί 2 ετών που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Hταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν το ισχυρό μπουρίνι, με πολύ έντονη βροχόπτωση και στη συνέχεια χαλάζι, πέρασε από την Κουλούρα, σαρώνοντας τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά. Από την μανία της βροχής έσπασαν πολλά δέντρα, προκλήθηκαν πολλές ζημιές και κόπηκαν καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να προκληθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης. Επιπλέον, ένας οδηγός αυτοκινήτου τραυματίστηκε, όταν πάνω στο όχημά του έπεσε ένα τεράστιο κλαδί δέντρου.

Μετεωρολόγοι προβλέπουν αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ από τη Δευτέρα πέφτει σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα. Το φθινόπωρο φαίνεται να μας χτυπάει την πόρτα, καθώς ο υδράργυρος θα πέφτει καθημερινά τις επόμενες μέρες και μάλιστα, από την Τρίτη το βράδυ, αναμένεται ραγδαία πτώση και ως προς τις ελάχιστες θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη και μετά θα ξημερώνει με κρύο ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, όχι μόνο στα ορεινά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA