Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγρια επίθεση με τσιμεντόλιθο δέχτηκε ένας άνδρας στα Ανω Λιόσια επειδή έκανε παρατήρηση σε δύο νεαρούς που περνούσαν με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι, έχοντας τη μουσική στη διαπασών. «Σήμερα που βγήκαμε να τους κάνουμε παρατήρηση μας έκαναν λεκτική επίθεση. Οταν φτάσαμε κοντά τους έκαναν όπισθεν να μας πατήσουν», είπε ο αδερφός του 40χρονου τραυματία

Διαβάστε ακόμη: Λάρισα: Συνελήφθη 16χρονος που έσβησε τσιγάρο πάνω σε 15χρονη επειδή δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προτάσεις

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Αγιος Ιωάννης στα Ανω Λιόσια. Ο 40χρονος τραυματίας μετά τη λεκτική επίθεση δέχτηκε έναν τσιμεντόλιθο στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Εφαγε έναν τσιμεντόλιθο στο στήθος. Είναι παντού χτυπημένος. Μετά πάλι στο γόνατο. Μετά πήραν μία μεγάλη πέτρα και ο ένας φώναζε “σκότωσέ τον”. Τότε βγήκαν οι γείτονες και τους απώθησαν. Βγήκα και εγώ με τη μητέρα μου» είπε ο αδερφός του τραυματία στον ALPHA. 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ΔΙΑΣ αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ήταν άκαρπες. Ο 40χρονος υπέστη κάταγμα στο γόνατο και του κόπηκε ο τένοντας. Ο 40χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι έρευνες για τους δύο νεαρούς δράστες που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είναι Ρομά συνεχίζονται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA