Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας γδούπος κι ακολούθως το «αχ» της δημοσιογράφου... Την ώρα που η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έδινε το ρεπορτάζ απ' όσα είχαν γίνει στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ωρών, ένα όχημα που κινείτο επί της Εγνατίας Οδού χτύπησε και παρέσυρε μια γυναίκα, με τον ασυνείδητο οδηγό να την αφήνει χτυπημένη στο οδόστρωμα και να φεύγει από το σημείο. Η ζωντανή σύνδεση διακόπηκε και η δημοσιογράφος έσπευσε στο σημείο για να δει τι είχε συμβεί με τη γυναίκα, η οποία στο βάθος του πλάνου φαινόταν να κείτεται στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Ξεκινά η δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία του - Νεκρός ο βασικός μάρτυρας

Ευτυχώς η κινητοποίηση των ελάχιστων -λόγω της ώρας- περαστικών ήταν άμεση, και κλήθηκε το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τη νεαρή γυναίκα, η ζωή της οποίας δεν διατρέχει κίνδυνο. «Μου είπε ότι πονάει πολύ το πόδι της, ίσως να το έχει σπάσει» είπε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου μιλώντας με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» και πρόσθεσε πως «από την σφοδρότητα του χτυπήματος, έσπασε ο καθρέφτης του οδηγού που χτύπησε την κοπέλα κι εξαφανίστηκε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA