Μενού
  • Α-
  • Α+

Την παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση αποφάσισε ο εισαγγελέας για τον πρώην παίκτη του Survivor, Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος από χθες το βράδυ ήταν κλεισμένος σε κατάσταση αμόκ, μάσα στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι όπου εργάζεται ως φύλακας. Τον Αργιανίδη βρήκαν το πρωί υπάλληλοι των ΕΛΤΑ που πήγαν να πιάσουν δουλειά. Είχε προκαλέσει πολλές ζημιές και ήταν κλεισμένος στις τουαλέτες του δευτέρου ορόφου φωνάζοντας, και σύμφωνα με τις καταθέσεις του όσα έλεγε δεν έβγαζαν κανένα νόημα.

Λίγη ώρα αργότερα πήγαν στο σημείο διαπραγματευτές της Αστυνομίας αλλά και μέλη της οικογένειάς του για να τον μεταπείσουν του και τελικά στις 10 το πρωί αποφάσισε να βγει από το κτήριο. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του Δονύσου όπου όμως και εκεί δεν έδωσε καμία εξήγηση για την συμπεριφορά του. Ταυτόχρονα ενημερώθηκε κι ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε την εντολή να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση. Ο πρώην παίκτης του Survivor, γνωστός κι ως μάνατζερ ράγκμπι φέρεται να είχε κλειδωθεί στο κτήριο από χθες (20/9) το βράδυ και να εξέφραζε την επιθυμία να βάλει τέλος στη ζωή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA