Μενού
  • Α-
  • Α+

Φανερά συγκλονισμένοι από την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους οι γονείς του 15χρονου που σκοτώθηκε στην Αρκαδία είπαν πως «έναν "βράχο" τον έριξε κάτω ένα ποδήλατο». «Είχε πάει βόλτα με το ποδήλατο και έπεσε και χτύπησε. Δεν ήμουν μπροστά απλά ξέρω πως το παιδί μου διπλώθηκε, χτύπησε μπροστά και χτύπησε και πίσω το κεφάλι», είπε η μητέρα από την Τρίπολη. 

Διαβάστε ακόμη: Αρκαδία: Τραγωδία με 15χρονο - Επεσε από το ποδήλατο και σκοτώθηκε

«Ήταν χαρούμενος, ευγενικός, δραστήριος. Ένα παιδί με όνειρα για το μέλλον. Τα είχε σκεφτεί όλα, ήθελε να γίνει μαθηματικός. Ίσως να μπερδεύτηκαν τα ποδήλατα, δεν χτύπησε με άλλο παιδί. Κατέληξε στο νοσοκομείο» πρόσθεσε η μητέρα μιλώντας στο STAR. Με τρεμάμενη φωνή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο πατέρας του 15χρονου λέγοντας: «Έναν βράχο τον έριξε κάτω ένα ποδήλατο. Το έβαζε στην τσέπη του το ποδήλατο για πλάκα. Ήταν δύο μέτρα». «Χτύπησε μόνο το κεφαλάκι του τίποτα άλλο. Του βάλανε και βηματοδότη για να τον βάλουν στο χειρουργείο αλλά δεν τα κατάφερε» συμπλήρωσε.

Η γιαγιά του 15χρονου μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί η γιαγιά του παιδιού επεσήμανε επίσης στην εκπομπή «ήταν ξαφνικό». «Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος αλλά ίσα που ανάσαινε. Ήταν 15 χρόνων αλλά ήταν άνδρας προτού την ώρα του. Τον είχαμε καμάρι. Ήταν πρώτος μαθητής, σημαιοφόρος» τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA