ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/09/2022 16:10

Eλενα Πολυχρονοπούλου: Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας

Για τη ζωή της μέσα στη φυλακή αλλά και μετά την αποφυλάκισή της μίλησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η πρώην παίκτρια του Power of Love, που είχε συλληφθεί με τον σύντροφό της, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Eλενα Πολυχρονοπούλου: Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας
Πηγή: NDP
Ανάγνωση:

Για τη ζωή της μέσα στη φυλακή αλλά και μετά την αποφυλάκισή της μίλησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η πρώην παίκτρια του Power of Love, που είχε συλληφθεί με τον σύντροφό της, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης. «Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή, βρίσκω τα πατήματά του μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά και εξελισσόμαστε όσο μπορούμε» είπε αρχικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη: Στηβ Μιλάτος - Πρόταση εισαγγελέα: Να αθωωθεί για τις κατηγορίες βιασμού 21χρονης Βρετανής

«Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας. Ήταν πολύ δύσκολα, δε θέλω να μιλάω γι’ αυτό» ανέφερε η Έλενα Πολυχρονοπούλου. Τέλος σε ερώτηση για την επίσκεψή της στην Παναγιά της Τήνου, είπε: «Είχα κάνει ένα τάμα στην Παναγιά της Τήνου, το εκπλήρωσα. Ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ, πιστεύω ότι βοηθάει αυτούς που είναι αθώοι και το έχουν ανάγκη. Με έβγαλε από μια δύσκολη συνθήκη».

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΛΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΥΛΑΚΗ POWER OF LOVE ΚΟΚΑΙΝΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ