Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας εξιχνιάστηκε, καθώς ένας 25χρονος ομολόγησε ότι τον σκότωσε επειδή τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα proininews. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 25χρονος, θεωρούσε τον 52χρονο, με τον οποίο εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο, υπεύθυνο για την απόλυσή του. Από τότε φαίνεται πως ο 25χρονος σχεδίαζε τη δολοφονία του 52χρονου πατέρα. 

Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: Περιπετειώδης καταδίωξη έπειτα από κινηματογραφική απόπειρα ληστείας σε φαστφουντάδικο

Ο δράστης γνώριζε την ακριβή ώρα που ο 52χρονος πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου και του είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Μετά την δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια. Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να έχει διαφύγει ο δολοφόνος.

Τι είπε για τη δολοφονία του 52χρονου ο 25χρονος 

Ο 25χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 52χρονου, φέρεται να είπε πως δούλευε στην εταιρεία του αδικοχαμένου πατέρα και πριν από πέντε μήνες, το θύμα τον είχε απολύσει. Υποστήριξε πως του έκανε bullying και πως ήθελε να τον εκδικηθεί. To θρίλερ με τη δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα, έλυσαν οι κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τον δράστη να έρχεται και να φεύγει από το σημείο της εκτέλεσης. Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, τον προσήγαγαν και λίγες ώρες μετά, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το θύμα του, διέφυγε με τα πόδια μέσα από ένα διπλανό χωράφι και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή του και κατευθύνθηκε προς τη Χρυσούπολη.

Το χρονικό της δολοφονίας του 52χρονου 

Ο 52χρονος δολοφονήθηκε έξω από την εταιρεία με μάρμαρα που εργαζόταν επί 30 ολόκληρα χρόνια. Την ώρα που έφτανε στη δουλειά του, κάποιος του είχε στήσει καρτέρι και μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του, ο δολοφόνος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε με καραμπίνα στην καρδιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δολοφόνος ήταν κρυμμένος σε ένα χωράφι δίπλα από την εταιρεία και μόλις πυροβόλησε τον 52χρονο, εξαφανίστηκε, διαφεύγοντας μέσα από χωράφια με καλαμπόκια. Ένας φίλος του 52χρονου, που το προηγούμενο βράδυ ήταν μαζί, θυμάται όσα έλεγε ο άτυχος άνδρας λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί.

«Βγήκε στο βουνό, είδε αν έχει γουρούνια κι αυτά εδώ πέρα και όπως γυρνούσε, πέρασε από εμένα. Ευδιάθετος, χαρούμενος γιατί θα ανοίξει το κυνήγι, σα μωρό παιδί. Χαρά, ‘το Σάββατο θα πάμε να κυνηγήσουμε’. Πέρασε η ώρα, πήγε κοιμήθηκε και το πρωί τον εκτέλεσαν. Κόπηκαν τα πόδια μου. Δε θα σοκαριστείς;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA