Μενού
  • Α-
  • Α+

Λαβράκι έκρυβε για την Αστυνομία ένας τυπικός έλεγχος της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Διαβατών της Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί σταμάτησαν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι και κατά τη διάρκεια επιτόπιας έρευνας, μέσα στο όχημα βρέθηκαν ένα πιστόλι και ναρκωτικά χάπια. Ακολούθησε έρευνα σε σπίτι όπου εντοπίστηκε ένα πολεμικό όπλο τύπου Καλάσνικοφ και χρηματικό ποσό περίπου 5.000 ευρώ σε κολλαριστά χαρτονομίσματα.

Διαβάστε ακόμη: Ευρυτανία: Μυστήριο με το σημείωμα που βρέθηκε στο ΙΧ της αγνοούμενης - Συνεχίζονται οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο 39χρονος που συνελήφθη είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές, ως συνεργάτης του δραπέτη, Βασίλη Παλαιοκώστα. Κατά την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε βοηθήσει τον καταζητούμενο βαρυποινίτη να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο 39χρονος, μαζί με την 34χρονη, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή, καθώς κατηγορούνται για οπλοκατοχή, σε βαθμό κακουργήματος, για οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών, σε βαθμό πλημμελήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA